iPhone, iPad, iPod : Cea mai buna, simpla si sigura metoda de a salva toate datele, setarile si contactele manual in iTunes

Cu toate ca acum iCloud efectueaza in mod automat salvarile de date, vor fi cu siguranta ocazii in care aceasta procedura va trebui sa se efectueze manual fie pentru asigurarea datelor in computer fie pentru a le muta pe un nou iDevice.

De exemplu, poate doar vrei sa te asiguri ca ai datele salvate atat in varianta iCloud cat si pe calculator sau pur si simplu ai nevoie 'sa faci restore' la date dar conexiunea la internet este lenta sau mai mult, vrei sa ai certitudinea ca toate achizitiile incluzand jocuri si tonuri de apel sunt la loc sigur atunci cea mai rapida si mai buna varianta este salvarea datelor in interfata iTunes. Va trebui doar sa ai la dispozitie un Mac sau un PC Windows si un cablu de date iar procedura va fi floare la ureche.

Nota: Daca ai cumparat tonuri de apel o foarte buna idee este sa le salvezi prin intermediul iTunes. Odata ce ele nu pot fi descarcate de doua ori, daca se pierd cumva din device-ul tau, ele pot fi usor sincronizate inapoi din iTunes.

6 Pasi prin care iti poti crea o salvare de siguranta a datelor dispozitivului tau iPhone, iPad sau iPod:itunes_12 service iphone reparatii

1. Conecteaza dispozitivul tau iPhone, iPad sau iPod la calculator

2. Porneste aplicatia iTunes pe PC sau Mac

3. Acceseaza printr-un click dispozitivul tau din bara superioara de navigatie

4. Sub sectiunea Backups efectueaza click pe butonul Back Up Now

5. Ai putea fi intrebat daca ai dori sa transferi si achizitiile, accepta

6. Bifeaza "Encrypt Backup" pentru o mai mare securizare a dateloritunes_13 service iphone reparatii

No Comments Yet.

Leave a comment