iPhone, iPad sau iPod: Cum sa intretii ecranul iDevice-ului tau ?

Iata cea mai optima metoda de a curata mizeria, grasimea sau orice alte tipuri de murdarie de pe ecranul oricarui iDevice fara insa a le deteriora stratul oleofob.

Cum ar trebui sa cureti ecranul dispozitivului tau iPhone, iPad sau iPod ? Ar trebui sa intrebuintezi o carpa de curatare uscata sau este potrivit sa folosesti o anumita solutie de curatare a ecranului ? Daca da, care solutie este mai adecvata ? De la intrebuintarea zilnica pana la aplicarea foliilor sau sticlelor de protectie si continuand cu reducerea riscului de a capata zgarieturi, pastrarea ecranului dispozitivului iOS curat este un aspect cu care ne confruntam zilnic. Si cum aceasta nu este o operatiune ce se efectueaza in service este foarte important ca fiecare utilizator sa fie bine informat.

In primul rand, daca esti detinatorul unui iPhone 3GS sau orice dispozitiv iPhone, iPad sau iPod ce a aparut dupa acesta, dispozitivul tau are un strat oleofob. Acest strat are functia de a preveni urmele de amprenta si de-asemenea inlesneste eliminarea acestora utilizand nimic altceva decat o carpa uscata si in anumite cazuri, maneca sau interiorul tricoului tau. Dispozitivele mai vechi nu beneficiaza de acest strat si vei fi uneori nevoit in aceste situatii sa folosesti un pic de apa sau spray de curatare pentru a elimina anumite pete sau amprente.

Daca dispozitivul tau face parte din categoria celor ce detin acest invelis oleofob recomandarea noastra este de a nu folosi niciun tip de substanta de curatare in consecinta aceastaService / Reparatii / Deblocari / Resoftari iPhone iPod IPad's photo. putand degrada acest invelis mult mai repede. Folosirea unei carpe tip microfibra sau un material non-abraziv este mult mai de dorit si va fi suficient pentru a putea elimina majoritatea grasimilor eliminate de degete.

Daca regasesti urme de alimente sau substante lipicioase pe iPhone-ul, iPad-ul sau iPod Touch-ul tau ce nu pot fi curatate cu ajutorul unei carpe microfibra uscata se recomanda umezirea acesteia. Atentie ! A nu se aplica apa direct pe dispozitiv ! Cea mai buna modalitate este de a inmuia coltul carpei in apa si apoi de a aplica pe ecranul telefonului. Asigura-te ca este bine stoarsa inainte de a continua procesul ! De asemenea multa atentie in preajma jack-ului pentru casti, port-ului de incarcare, difuzoare sau in jurul butonului Home. In fine, dupa ce substanta a fost indepartata ecranul poate fi sters cu partea uscata a carpei pentru a finaliza procedura.Service / Reparatii / Deblocari / Resoftari iPhone iPod IPad's photo.

Invelisul oleofob are tendinta de a se indeparta in timp asadar daca iDevice-ul tau are deja un an sau mai mult vei putea observa ca ecranul nu mai este atat de usor de curatat cum obisnuia sa fie. In acest moment este clar ca un lichid non-abraziv poate fi folosit. Foloseste cu multa atentie lichide ce nu contin amoniac, alcool sau clor. In cateva vorbe pastreaza distanta fata de solutii de curatare de uz casnic, lichide pentru curatat ferestre sau spray-uri aerosol. Intotdeauna foloseste solutii care au fost concepute si testate pentru a fi folosite pe dispozitive electronice.

Important ! Nu pulveriza lichid direct pe ecranul iDevice-ului tau iPhone, iPad sau iPod pentu a nu creste sansele ca acesta sa patrunda in interiorul sau. Pulverizeaza direct pe carpa si in final foloseste o carpa uscata pentru a sterge portiunile inca ramase umede asigurandu-te ca nu a mai ramas lichid deloc.

Nu uita sa verifici etichetele solutiilor de curatare si a spray-urilor pentru electronice pentru a nu contine vreuna din substantele mai sus mentionate !

Spor la mentinerea iDevice-ului tau in cea mai buna stare !

Service / Reparatii / Deblocari / Resoftari iPhone iPod IPad's photo.

No Comments Yet.

Leave a comment